Visita a l'Airbus d'Hamburg

 

Quan vam acabar els exàmens, un grup de EUROAVIAns vam anar a Hamburg, on vam poder visitar el Grup d'Airbus establert a la ciutat. Saskia Groth, la persona encarregada de la comercialització de l'ocupació, ens va explicar les oportunitats de fer pràctiques a Airbus i la gent que va començar a treballar-hi com a estudiants. Després, David Eyre-Jackson, el director de proves del A350 XWB, va parlar sobre l'evolució de les proves de l'estructura que es realitzen en els plànols. Se'ns va dir que es van tenir en compte els accidents per tal de millorar la seguretat.

La visita a Hamburg no va acabar aquí. Després, es vam dirigir a l'hangar on vam poder caminar sota l'A380, que hi era per tal d'equipar l'interior de la cabina. Amb nosaltres va estar Marc Tembleque, que era un membre de l'AS de Terrassa i ara està treballant a l'Airbus Group d'Hamburg. Tots els assistents es van mostrar molt satisfets amb aquesta visita a Hamburg!

Els assistents a la sortida a Hamburg van ser els estudiants de l'ETSEIAT següents: Guillem Anglada Talló, Luning Bao Cheng, Samuel Campos Portillo, Marc Cortés Fargas, Joan Toni Castillo Grimalt, Eduard Esquerdo Estalella, Miguel García Cepeda, Robert Garriga Peñín, Alba Gerbolés Rodríguez, Leonardo Gutiérrez Castillo, Oriol Giménez Pavía, Alèxia Jou Elena, Jordi Llópez Martí, Pere Antoni Martorell Pol, Ferran Moret Fitó, Aleix París Bordas, Joaquim Poncet Manso, Víctor Sierra Urueña, Efrén Villanueva Bonay, Antoni Virós Martín.

 

Fotos