Curs d'iniciació Matlab

 

El Passat Dilluns 29 d’Octubre Euroavia Terrassa va organitzar un curs introductori de Matlab de 15:00 a 18:00. El curs, dirigit per Oriol Martinell i amb el suport de Joan Toni Grimau, tresorer i secretari de la junta d’Euroavia local, es va omplir amb una assistència de 20 persones.
El material proporcionat va ser un parell de fulls amb funcions diverses que el Matlab té definides i les diapositives que van acompanyar l’exposició de l’Oriol. De les 15:00 a les 16:45 es va fer una introducció de la potencialitat del Matlab com a eina de programació i per a realitzar càlculs, i el temps restant es va deixar lliure per a la realització d’activitats amb l’ajuda de l’Oriol.


Durant aquest curs universitari Euroavia organitzarà algun altre curset d’eines informàtiques molt útils que us pot ser interessant. El preu d’aquests cursets serà gratuït per a socis de l’associació al corrent del pagament anual de 10€. La informació dels futurs cursets i de les sortides i activitats d’Euroavia Terrassa les trobareu penjades el Facebook amb antelació suficient o les rebreu als vostres correus en cas de ser-ne socis.

Esperem que hagi sigut interessant i fins la pròxima!