ELS NOSTRES PROJECTES:

TRT (Terrassa Rocket Team)

TRT

El TRT és una iniciativa estudiantil amb l'objectiu d'adquirir coneixements amplis en el món de l'enginyeria de coets a més de desenvolupar habilitats de treball en equip i funcionament de projectes. També ens permet posar en pràctica tot el que hem aprés en les classes o en recerca pròpia.

Havent desenvolupat un coet supersònic, en el TRT ara ens fixem en àrees tals com l'aerodinàmica, electrònica, propulsió o estructures.

 

 

NESLAB (NEar Space LABoratory)

NesLAB

El NESLAB és un projecte destudiants que dissenya, construeix i vola plataformes per realitzar activitats dobservació de la terra i l'espai en entorn de quasi espai.

L'objectiu daquest equip és acostar-se a la investigació espacial des duna nova prespectiva i utilitzar globus estratosfèrics d'heli per obtenir resultats duna forma econòmica i eficient.

 

 

UASL (Upper Atmosphere Space Launcher)

UASL

El projecte UASL és una iniciativa que pretén assistir un vol parabòlic amb un globus d'heli de forma que s'assoleixi el límit del espai (100km) amb una P/L de 1kg.

El projecte pretén ser una plataforma per estudiants, personal de recerca i empreses del sector espacial per desenvolupar experiments i certificacions en microgravetat, simulacions de reentrada i estudis en condicions d'espai. És també un primer pas en l'interès de lindustria de llançar microsatèl·lits en òrbita d'una forma econòmica i eficaç.

 

TGS (Terrassa Ground Station)

TGS

La TGS és un projecte que pretén crear una estació de terra per rebre satèl·lits basant-se en un detector de satèl·lits de baixa òrbita.

L'objectiu fonamental d'aquest grup destudiants és donar loportunitat als estudiants d'entrar en un projecte basat en el sector de l'espai i desenvolupar habilitats de treball en equip i funcionament de projectes per tal de fer funcionar aquesta estació de seguiment de satèl·lits.

 

 

CanSat (We Cansat Team Terrassa)

CanSatL'objectiu daquest equip és dissenyar, desenvolupar i volar cansats per competir en competicions internacionals. Un cansat és un dispositiu amb una restricció de volum d'una llauna de refrescos que ha dintegrar tots els subsistemes d'un satèl·lit real. És un dispositiu que incorpora un complet sistema autònom de guiada (en el nostre cas navegació GPS) amb la missió de desenvolupar una missió concreta.

En el nostre disseny, el cansat es llança amb un coet fins a una altitud de 1000m i, des d'aquesta altura, planeja amb un paracaigudes de forma autònoma fins a una diana localitzada al terra i marcada amb unes coordenades. Durant el vol el cansat recull informació sobre el mateix vol i les condicions atmosfèriques.